WebSite X5Help Center

 
özgür  B.
özgür B.
User

Şifreli siteye giriş sayfası oluşturmak  en

Author: özgür B.
Visited 5191, Followers 2, Shared 0  

Browser a domain name yazılıp siteme girildiği zaman sadece ana sayfa çıksın istiyorum o da kullanıcı adı ve şifre istesin.Yani diğer eklediğim sayfalar ve düzeyler vb. şifre girildikten sonra gözüksün istiyorum.Ama bunu yapamadım evo. kullanıyorum 1 aydır. acaba bu özellik mi yok ?

Teşekkür ederim.

Posted on the
4 ANSWERS
Eti Bilgisayar
Eti Bilgisayar
Icm Partner

Merhaba,

WebSite X5 Evo 10 ile yapabilirsiniz. Web hostinginizin php desteğinin olması gerekiyor.

Bu konuyla ilgiliyi bilgiyi Evolution 10 kullanım kılavuzunda veya yardım dosyasında 

Faydalı Uygulamalar> Adım 4 - Gelişmiş ayarlar> Oturum açma sayfası nasıl yönetilir ve Üye alanı nasıl oluşturulur

bölümünde bulabilirsiniz.

Read more
Posted on the from Eti Bilgisayar
savas K.
savas K.
User

merhabalar arkadaşlar kenardaki boşlukları istemiyorum site çok ortada duruyor bunu nasıl ayarşayabilirim lütfen yardım edin özgür kusura bakma buradan azdım ama 

Read more
Posted on the from savas K.
Eti Bilgisayar
Eti Bilgisayar
Icm Partner

Merhaba Savaş Bey,

WebSite içindeki hazır şablonlardan birini kullanıyorsanız, değişiklik yapamazsınız. eğer standart şablonlardan birini kullanıyorsanız, Şablon seçimi penceresinde sağda Çoğalt düğmesine tıklayarak şablonun bir kopyasını alın. Sonra bu kopya seçiliyken sğada Düzenle düğmesine tıklayın.

Şablon düzenleme sayfasında Sayfa Bölümü listesinden Üstbilgi seçeneğini seçince, aşağıda Genişlik alanı aktif olur. Oradaki genişlik alanını kullanarak sitenizin genişliğini piksel cinsinden değiştirebilirsiniz.

Read more
Posted on the from Eti Bilgisayar
Tuncay T.
Tuncay T.
User

Php desteği olan hosting firması tavsiye edebilirminiz Türkiye'de böyle bir hosting firması bulamadım bu yüzden eposta form vs kullanamıyorum

Eti Bilgisayar
Merhaba, WebSite X5 Evo 10 ile yapabilirsiniz. Web hostinginizin php desteğinin olması gerekiyor. Bu konuyla ilgiliyi bilgiyi Evolution 10 kullanım kılavuzunda veya yardım dosyasında  Faydalı Uygulamalar> Adım 4 - Gelişmiş ayarlar> Oturum açma sayfası nasıl yönetilir ve Üye alanı nasıl oluşturulur bölümünde bulabilirsiniz.
Read more
Posted on the from Tuncay T.