WebSite X5Help Center

 
Bert E.
Bert E.
User

Webshop werkt niet goed  nl

Autor: Bert E.
Visitado 1218, Followers 1, Compartido 0  

Deze vraag heb ik ook in het Engels gesteld maar nu ook in het Nederlands. Ik heb een vreemd probleem met mijn webshop waarbij ik tussen X5 en provider heen en weer wordt gestuurd. In mijn webshop staan veel producten en soms bestellen mensen er meer dan 40. Deze kunnen gewoon in de winkelmand worden gelegd en staan dus ook op de bestellijst. Als vervolgens de order wordt geplaatst krijgt de klant een bevesting die is afgebroken bij 39 producten. De bestelling die de shopbeheerder ontvangt wordt afgebroken bij 39. Volgens de helpdesk van X5 ligt dit aan de instellingen van de provider. Daarvoor kreeg ik een advies hoe dit door te geven. De provider heeft dit aangepast maar er is geen verschil. Na meerdere tests laat de provider weten dat het absoluut niet te maken heeft met de instellingen maar dat de scripts van de websoftware niet correct zijn. Zijn er meer mensen die met dit probleem te maken hebben, zijn er gebruikers die wel meer dan 39 producten via hun webshop besteld kunnen krijgen. Gaat het hier toch om een fout bij de provider of wellicht een bug? 

Publicado en
2 RESPUESTAS - 1 ÚTIL
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Bert, 

thank you for your message. 

You have created another post about the same issue here: https://helpcenter.websitex5.com/es/post/192641 You can follow that post to find the solution to your issue. 

I kindly ask you to only open one post for question: It’s better for you, because you need to follow less posts, and also for the community, that can use better the internal search engine.

Thank you! Kind regards.

****

Hallo Bert,

bedankt voor je bericht.

U hebt hier een ander bericht over hetzelfde probleem gemaakt: https://helpcenter.websitex5.com/es/post/192641 U kunt dat bericht volgen om de oplossing voor uw probleem te vinden.

Ik vraag u vriendelijk om slechts één post te openen voor uw vraag: het is beter voor u, omdat u minder berichten moet volgen, en ook voor de community, die de interne zoekmachine beter kunnen gebruiken.

Dank je! Vriendelijke groeten.

Leer más
Publicado en de Elisa B.
Bert E.
Bert E.
User
Autor

Oke, thanks. I will do that, but I thougt that for the community it could be usefull to read it in English and for the dutch users also in Dutch. 

Leer más
Publicado en de Bert E.